tisdag 17 juli 2012

Nya böcker att läsa!

 Woohoo, nya böcker!  • The Night Circus av Erin Morgenstern
 • Partials av Dan Wells 
 • Insurgent av Veronica Roth 
 • Pure av Julianna Baggott 
Jag har hört en massa om både The night circus och såklart Insurgent (jag gillade Divergent, men jag älskade den inte.. så jag hoppas andra boken är bättre), så jag ser fram emot båda böckerna. Men också Partials och Pure, vilket jag bara har läst om på amazon och recensioner där, men har inte sett nått om dom böckerna på nån bok blogg, eller så har jag bara missat det. Någon som har läst dom, vad tyckte ni?

Som ni ser älskar jag dystopia böcker, det är helt enkelt min grej. Dock älskar jag annat också såklart. Tänkte göra en klassisker lista också, imorrn eller om några dagar (dumma matte prov.. måstepluggamenvillinteugh) anyway, älskar klassiker som Charles Dickens och Emily Bronte. Så det kommer senare..

6 kommentarer:

 1. Jag tyckte att Insurgent var bättre än Divergent.
  Har läst Partials och jag tyckte den var riktigt bra, har Pure hemma men har inte läst den än.

  Gillar din blogg och ser fram emot recensionerna. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, låter bra inte för att Divergent var dålig men jag föredrar andra dystopia böcker framför den, men ser fram emot Insurgent nu! Pure ser jag fram emot också, står att Hunger Games älskare ska tycka om den, så man kan ju hoppas att den är lika bra. ;]

   Och tack! Gillar din blogg också, älskar dina snygga loggor på sidan av alla böcker du gillar och vilka 'team' du håller på. :)

   Radera
 2. Jag har recenserat Partials. Dan Wells är en av mina favoritförfattare :) insurgent tyckte jag var sämre än Divrgent men många tycker tvärtom. Är själv nyfiken på The nigit cirkus. Trevlig bokhög!

  SvaraRadera
  Svar
  1. OHH, ska genast gå och kolla om jag hittar den recensionen, eftersom jag inte sett någon annan i en bok blogg göra en av den böcker förut. Men att han är en av dina favorit författare låter ju lovande!

   The night circus verkar spännande! Så många pratar om den och tack, hoppas på en till bokhög senare sommar.

   Radera
 3. Sv: Jag tror att det var jag som hade otur med Amazon, det verkar fungera bra för alla andra. Amazon är väldigt billiga, hade jag beställt samma böcker från the Book Depository hade det blivit ca 150 kr dyrare. Jag tycker att tBD är jättebra, brukar alltid beställa av dem, men som sagt är ju Amazon billigare. :)

  Jag har faktiskt läst Wolves of Mercy Falls, men jag hade bara Shiver på svenska. :) Jag älskar Shiver & Linger, men är väldigt besviken på Forever. Vad tyckte du om slutet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, ja jag skulle vilja beställa från amazon, men är lite rädd att något ska gå fel. Eftersom jag bara beställt mina böcker från adlibris hitills. tBD verkar bra, men de verkar inte billigare än aldibirs tycker jag.

   Jaha okej. =) Jag tyckte om Forever, den startade lite trögt, men sen älskade jag den med. Tyckte slutet va helt okej, vi kunde ju kanske fått lite mer än så dock efter tre böcker.

   Radera