torsdag 14 mars 2013

Här bytes böcker!

Jag har en massa böcker, en del har jag tröttnat på, eller så har jag dubbletter. Så jag tänkte höra om det är någon som vill byta lite böcker med mig. Om det är någon bok som du vill ha, lämna en kommentar så kan vi prata om vad du kan tänkas byta den emot. Klicka på bilderna för att se i större format.

 1.  Midnigthers (The secret hour, book 1) av Scott Westerfield : Samma författare som skrev Uglies serien, och har själv inte läst den men har dubblett för att jag tänkte alla tre i serien senare.
 2. The perks of being a wallflower av Stephen Chebowski : Denna är den enda av böckerna som har en skavank, har en litet sträck på framsidan antagligen från då den fraktades. 
 3. Skinned av Robert Wasserman : Denna är första boken i en sci-fi typ av serie. 
 4. Blood and Chocolate av Annette Curtis Klause
 Ryggarna på böckerna, alla är som nya, förutom the perks of being a wallflower som sagt, men det är bara ett litet pytte streck annars som ny, men kan tänkte mig att skicka med den som bonus som en tredje bok om nån vill byta två böcker. ;) Ett stort antal av House of Night serien av P.C Cast och Kristin Cast, som helt nya, den sista boken är inte ens läst. Och jag måste medge, att de ser riktigt snygga ut i bokhyllan med bokryggarna. ;) Jag tycker serien är bra, men tröttnade på den och skulle nu kunna antingen sälja den eller byta mot antingen en annan bok serie, eller ett antal andra böcker, behöver dock inte vara lika många som i denna serie. Kan tänkta mig att byta emot två inbundna böcker och två pocket/häftade.

 • Marked (häftad)
 • Betrayed (häftad)
 • Chosen (häftad)
 • Untamed (häftad)
 • Hunted (inbunden med affisch på baksidan av omslaget ;)) 
 • Tempted (inbunden) 
 • Burned (häftad)
Kanske kommer återkomma med fler böcker jag kan tänkas byta ut. Men som sagt, kommentera om du är intresserad och om du vet några du själv vill byta ut, så nämn dom i kommentaren så kan vi prata. Det enda jag vill är att de är i gott skick. Hoppas nån är intresserad!

9 kommentarer:

 1. Jag är intresserad av flera stycken där. Du kan kolla in mitt bokbyte om du vill. Kan ev. byta bort Jellicoe Road med om du är intresserad av den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va kul! Vilka är du intresserad av? Jag har tyvärr Jellicoe Road, men har du kvar Beauty Queen av Libba Bray?

   Radera
  2. Oj... nej... jag har en helt ny lista nu. Då får kolla på den på min blogg.

   Radera
  3. Okej, tittade på den video du hade upplagt men antingen så hade jag dem eller så intresserade de mig inte så mycket. Vilket var tråkigt =( Jag gissar att du inte har några fel du inte har lagt till på listan än?

   Radera
  4. Nej, det är i stort sett de böcker som finns på listan som jag byter bort. Det skulle väl möjligen vara 13 skäl varför av Jay Asher eller ev. Before I fall av Lauren Oliver också. Beautiful creatures är jag också osäker på om jag kommer att fortsätta läsa.

   Radera
  5. Before I fall skulle jag kunna byta mot någon bok som du var intresserad av. Men vill såklart inte tvinga dig byta bort en bok som du kanske vill ha kvar, du kan ju tänka på det. :)

   Vilken bok/böcker var det du var intresserad av?

   Radera
  6. Behåller Before I fall för jag är ganska säker på att jag kommer att vilja läsa om den. Däremot kom jag på två andra böcker jag byter bort. Night world av Lj Smith och Les Miserables av Victor Hugo.

   Radera
  7. Okej, kan tänka mig att byta emot Les Miserables kanske, hur ser boken ut alltså vilken vilket omslag har den och vilket skick är den i?

   Vilken vill du byta den emot?

   Radera
  8. Hittade tyvärr ingen bild på rätt omslag. Men den är från penguin book classics och är i fint skick! På engelska är den.

   Jag skulle kunna byta den mot Skinned.

   Radera